Buitenschoolse opvang

ESV KinderdomeinDe buitenschoolse opvang (bso) van ESV Kinderdomein – op ons eigen terrein – biedt uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar volop ruimte om te genieten van vrije tijd.  Voor of na school en zelfs in de vakanties! Kinderopvang en naschoolse activiteiten sluiten nauw aan op de visie en uitgangspunten van de ESV. Kijk op http://www.esvkinderdomein.nl/

Kinderen van de ESV worden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een pakket van naschoolse activiteiten. Onder de noemer ‘talentontwikkeling’ werken we samen met vele partners. We streven naar de vorming van een integraal kindcentrum (IKC) in de nabije jaren. Onze school heeft daartoe intensieve contacten met gemeente, basisscholen, verenigingen en instellingen in Enschede.

Wilt u hierover uitgebreider worden geïnformeerd? Klik dan hier voor de ESV schoolgids 2017-2018

Voor meer informatie of een rondleiding op school,  kunt u contact opnemen met de directeur dhr. Paul Groot via telefoonnummer 053-4311000.
email: info@esv-school.nl

 

 

 

 • De Nieuwsbrief staat online

  Hier vindt u de de laatste nieuwsbrief!

  Lees meer >>
 • SOS-formulier 2018-2019

  U kunt hier het SOS formulier 2018-2019 downloaden

  Lees meer >>
 • ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  De ESV is bezocht door drs. Karel Philipsen, directeur van EarlyBird Rotterdam, voor een visitatie van ons programma Vroeg Engels (VVTO-E)….

  Lees meer >>
 • ESV ABC-boekje

  Het nieuwe ABC-boekje is hier te vinden. Klik op de volgende link om het online in te zien. ESV ABC…

  Lees meer >>