Informatie

Wanneer u overweegt uw kind aan te melden, kunt u daarvoor een afspraak maken met de directie. Wij nemen de aanmeldingsprocedure graag persoonlijk met u door. Deze zorgvuldigheid nemen wij in acht omdat de ESV een zeer gewilde school is. Wij kennen een wachtlijst, waarvan de aspirant leerlingen opschuiven in volgorde van aanmelding.

Om de instroomleerlingen optimaal te kunnen begeleiden, is groep 1 opgesplitst in twee kleine klassen. In een kleine klas voelt uw kind zich sneller en meer op zijn gemak. De grootte van de andere klassen is gemaximeerd. Omdat wij hechten aan een maximaal individuele aandacht voor de intellectuele en persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen.

Voordat uw kind definitief op school komt, bieden wij in overleg met u aan, dat uw kind ter kennismaking een aantal keren in zijn of haar klas kan meedraaien. Voor de instroomleerlingen betekent dit, dat zij de ESV al een paar keer kunnen bezoeken vóór hun vierde verjaardag.

Voor meer informatie of een rondleiding op school,  kunt u contact opnemen met de directeur dhr. Paul Groot via telefoonnummer 053-4311000.
email: info@esv-school.nl

 

 • De Nieuwsbrief staat online

  Hier vindt u de de laatste nieuwsbrief!

  Lees meer >>
 • SOS-formulier 2018-2019

  U kunt hier het SOS formulier 2018-2019 downloaden

  Lees meer >>
 • ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  De ESV is bezocht door drs. Karel Philipsen, directeur van EarlyBird Rotterdam, voor een visitatie van ons programma Vroeg Engels (VVTO-E)….

  Lees meer >>
 • ESV ABC-boekje

  Het nieuwe ABC-boekje is hier te vinden. Klik op de volgende link om het online in te zien. ESV ABC…

  Lees meer >>