Plusgroepen

De Denktank

Om nog beter tegemoet te komen aan deze groep kinderen zijn er mogelijkheden tot deelname aan plusgroep ‘De Denktank’. Het betreft een groep die veelal thematisch onderwijs krijgt. De Plusgroep komt wekelijks bij elkaar, bestaat uit leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 en staat onder leiding van juf Petra Bunnik. Voor groep 8 kennen we daarnaast een traject met cursussen en masterclasses in samenwerking met het Bonhoeffer College en Het Stedelijk Lyceum. Ook krijgen we ondersteuning vanuit de Universiteit Twente en EarlyBird Rotterdam bij de ontwikkeling van programma’s.

Een waardevol hulpmiddel om de diverse niveaus in een groep in kaart te brengen is het groepsplan. Hierin geeft de leerkracht – in samenspraak met de intern begeleider – aan hoe alle kinderen adequaat kunnen worden begeleid, zodat ze in staat worden gesteld een hoger niveau te bereiken.

 • De Nieuwsbrief staat online

  Hier vindt u de de laatste nieuwsbrief!

  Lees meer >>
 • SOS-formulier 2018-2019

  U kunt hier het SOS formulier 2018-2019 downloaden

  Lees meer >>
 • ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  ESV VOLDOET WEDEROM AAN LANDELIJKE STANDAARD VOOR VROEG ENGELS

  De ESV is bezocht door drs. Karel Philipsen, directeur van EarlyBird Rotterdam, voor een visitatie van ons programma Vroeg Engels (VVTO-E)….

  Lees meer >>
 • ESV ABC-boekje

  Het nieuwe ABC-boekje is hier te vinden. Klik op de volgende link om het online in te zien. ESV ABC…

  Lees meer >>